Links

Links

Op deze pagina staan links naar sites die door de tijd heen uitgebreid zal worden.

Verenigingen waar ik lid van ben.

Hollandsch Spoor Modelspoorgroep.

Het Groterdam Project, de site van Chris van Diesen.

Avontuur in miniatuur de site van Huib Maaskant met veel zelfbouw. Door een opkomst zijnde verhuizing is de bouw van de lage Zij gestopt. Een baan in opbouw die er prachtig uitzag. Hij is nu van plan om verder te gaan in spoor O.

Mosterdsplayground, de site van Erik Mosterd met veel zelfbouw. Een modelbaan gebaseerd op de oude Haarlemermeerlijn. Lokwerkstatt_DRG de site van Edwin met veel messingbouw. Hij is een liefhebber van Ho-pur, wat inhoud zoveel mogelijk alles in Ho benaderen. Zijn modelbouw heef de voorkeur vor Duits maar oook he Nederlandse voorbeeld kan je bij hem vinden.  Manuelspot de site van Manuel van der Wal met interessante ombouw van NS materiaal.

Sites als naslagwerk

Seinarm, de site van Gerard van der Weerd met alles over seinstelsels en treinsamenstellingen. Langs de Rails de fotosite van Nico Spilt waar alles te vinden is over rollend materiaal. Een unieke site van Bert Stortenbeker met heel veel historische foto materiaal. Een heel goed naslagwerk als je van plan bent om zelf treinmateriaal te bouwen. De site waar heel veel reclame uitingen door de tijd zijn terug te vinden die met wat handig knip en plak werk tot modelreclames zijn te verwerken.