station Sauwerd 4

het dak wordt gemaakt van Redutex

Redutex is een zelfklevende folie die met verschillende motieven en diverse schalen is te bestellen is. Peard levert dit o.a. in Nederland.

De dakgoten er aan gezet. De windveren moeten er nog wel op evenals de loodslab over de gehele nok alsmede een schoorsteen.

Beide daken klaar, het midden van het station staat in de steigers. Deze moeten nog voorzien van ledjes in het plafond, daarna kan het dak er op.

De windveren en dakgoten, allemaal voorzien van een 1,5mm hoeklijntje welke nog ingevuld wordt meteen stukje 0,75mm kwart rond. Je ziet hier ook hoe mooi de hoeken met de stenen zijn uitgevoerd. Een driekwart steen met daarboven een halve steen.

Het losse plafond van de woning voorzien van een tussenmuur op de 1e verdieping. Zodoende kan hier nog een slaapkamer van gemaakt worden en dus verlichting inbouwen. Het moet zo’n ouderwets dakraam worden op de rechter dakhelft. Voor de muur, in de slaapkamer, komt ook nog een stuk van de trapopgang met handrail.

De verlichting afgewerkt en bedrading samengebracht op 1 doorvoer punt. Aldaar wat stekkertje meuk om zo alle dakdelen indien nodig af te kunnen nemen.

 

< terug volgende >