Modelauto’s

 

De meeste mensen hebben wel wat met auto’s. Die droom om in die ene mooie auto te rijden. De klassieker die wordt onderhouden, netjes gepoetst om dan als de zon dan schijnt er een mooi toertje mee te maken. De herinnering aan de auto waar pa mee reed. Op Cuba al die mooie klassiekers uit de jaren 50 rond te zien rijden. Allemaal gevoelens die bij de auto horen. Voor de meeste auto geld voor het echte model dat het een droom zal blijven. Om toch die auto te bezitten vallen we terug op het model.

De auto hoort ook op de modelbaan thuis. Voor het station, rijdend op de weg of geparkeerd op de straat. Het beeld is niet compleet als er geen auto op de modelbaan te vinden is. We werken met de treinen in tijdperken.Dit zelfde geld dus ook voor de auto. Hij moet al geproduceerd zijn als er een bepaalde trein voorbij rijdt. De modelauto die we komen moet ook nog aangepast worden. Er moet een kentekenplaat op, en als hij rijdt moeten er inzittenden ingezet worden. En voor wie wil kan hij ook nog wat vervuild worden.

Indeling voor de modelauto’s

Door de tijd heen hopen we een steeds meer uitgebreide database te maken om een ook de auto een juiste plaats op de model baan te geven.